Всичко може да се случи. Преговорите не са финализирани и не

...
Всичко може да се случи. Преговорите не са финализирани и не
Коментари Харесай

Владислав Панев от ПП-ДБ: Всичко може да се случи. Преговорите не са финализирани

Всичко може да се случи. Преговорите не са финализирани и не всичко е контрактувано. Това съобщи пред БНТ Владислав Панев от ПП-ДБ. По думите му обикновено е да има земетресения при договарянията, само че България има потребност от устойчиво държавно управление. Нивото на доверие в обединението не е огромно, другояче от дълго време договарянията да са завършили, призна Владислав Панев.

Представителят на Зелените в обединението Демократична България, не мисли, че Тодор Тагарев е препъникамък за държавното управление, а и военният министър бил знак на държавното управление. Също така няма различен ход освен Асен Василев да е министър на финансите. Не би трябвало да се сменя състезател в края на мача, по мнението на Владислав Панев.

В здравеопазването има доста течове и напън, по тази причина и Христо Хинков не иска да възобнови мандата си, изясни депутатът. Припомняме, че още в края на предходната година Хинков разгласи, че няма да остане на поста си, в това число и поради това, че не усеща поддръжка от парламентарната група.

Малко е евентуално, в случай че Мария Габриел предложи кабинет, той да не бъде подсилен в зала. Но Владислав Панев не изключи Мария Габриел да се възползва от 7-дневния период, който й дава Конституцията, за спомагателни договаряния за сформиране на държавно управление. Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи в петък от другия завършек на България, Поморие, че в случай че Габриел не се показа при връчването на мандата с изпълнен подобен, се отива на избори.

Панев открои като значими въпросите за правосъдната система, а и българската енергетика е в сериозна рецесия. Има доста проспани промени, уточни Владислав Панев.

Властта няма да се съобрази с рекомендациите на МВФ за данъчната политика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР